Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Με την υποστήριξη και την ανανέωση της ιστοσελίδας σας, περνάτε ένα μήνυμα οτι η επιχειρησή σας, είναι ενεργή και ενδιαφέρεται για τους επισκέπτες και δυνητικά πελάτες της.
Αρκετοί κάτοχοι ιστοσελίδων, ακόμα και αν έχουν ιδέες, θέληση και υλικό για δημοσίευση, δεν ασχολούνται όσο θα ήθελαν λόγω ρουτίνας και υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Συντήρηση Ιστοσελίδας

Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση της ιστοσελίδας σας, παρέχοντας υπηρεσίες όπως έλεγχος ασφαλείας και ταχύτητας, ρυθμίσεις, διορθώσεις και παραμετροποιήσεις, αναβαθμίσεις και αντίγραφα ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κάνουμε έναν έλεγχο και εκτίμηση της ιστοσελίδας σας και να σας δώσουμε μια προσφορά με βάση τις ανάγκες σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Εμπιστευτείτε την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας στην CodeLab. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση προβλημάτων, στον χώρο σας ή μέσω διαδικτύου με την μέθοδο της απομακρυσμένης υποστήριξης, με ειδικό λογισμικό.

Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Πατήστε το παρακάτω κουμπί, για να κατεβάσετε το πρόγραμμα που χρειάζεται για να σας παρέχουμε απομακρυσμένη υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου και πείτε μας το ID και τον κωδικό που θα σας δώσει το πρόγραμμα, όταν το τρέξετε μετά την εγκατάστασή του.