Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια σημαντική και απαραίτητη διαδικασία που εφαρμόζεται στις ιστοσελίδες, με σκοπό να εμφανίζονται όσο το δυνατόν πιο υψηλότερα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης.

Αυτή η διαδικασία, αποτελείται απο ενέργειες και τεχνικές προγραμματισμού, που εφαρμόζονται κατά την διάρκεια της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας και έχουν ως αποτέλεσμα να την κάνουν πιο ελκυστική και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Η προσπάθεια για να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό είναι διαρκής και απαιτεί έξυπνες κινήσεις για να φέρει αποτέλεσμα. Όσες εταιρίες και επιχειρήσεις, ενδιαφέρονται να είναι μόνιμα σε μια καλή κατάταξη, πρέπει να επαναλαμβάνουν αυτές τις ενέργειες της προώθησης της ιστοσελίδας τους, ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο βασικός στόχος, δεν είναι να πετύχετε μόνο πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και η παραμονή σας σε αυτές τις πρώτες θέσεις.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Θα κάνατε μια επιχείρηση σε ένα αποκλεισμένο μέρος χωρίς δρόμους; Τότε γιατί να φτιάξετε μια ιστοσελίδα χωρίς να έχετε εξασφαλίσει, οτι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όσοι αναζητούν κάτι σχετικό με τις υπηρεσίες σας; Με την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας θα αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να μπορεί να προσελκύει πελάτες και να βγαίνει σε καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Διαδικασία Προώθησης Ιστοσελίδας

Έρευνα Λέξεων Κλειδιών - Όρων Αναζήτησης

Αναλυτική έρευνα των λέξεων κλειδιών - όρων αναζήτησης που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Ανάλυση ανταγωνισμού και επιλογή της κατάλληλης τεχνικής για τη βελτίωση της κατάταξης της επισκεψιμότητας.

Βελτιστοποίηση στον Κώδικα (On Page SEO)

Κατόπιν επιλογής των κατάλληλων λέξεων κλειδιών, κάνουμε απαραίτητες αλλαγές στον κώδικα, την δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ώστε να είναι γρήγορη, ελκυστική και φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση εκτός Κώδικα (Off Page SEO)

Βελτιστοποίηση και προώθηση στο να φέρει επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας. Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν υψηλά το πιο ποιοτικό, σχετικό, αξιόπιστο και δημοφιλές περιεχόμενο. Γι'αυτό η ύπαρξη συνδέσμων από ιστοσελίδες που είναι δημοφιλείς και ποιοτικές, θα βοηθήσουν και την δική σας ιστοσελίδα.

Βελτιστοποίηση για Φορητές Συσκευές (Mobile SEO)

Διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας, για χρήστες που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες. Περιλαμβάνει τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, η οποία πρέπει να έχει φιλικό ανταποκρίσιμο σχεδιασμό, την ταχύτητα φόρτωσης και την δομή του περιεχομένου.

Διαφήμιση στο Google (Google Ads)

Ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης είναι το Google Ads (AdWords), για να εμφανιστεί μια ιστοσελίδα σε διάφορες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά - όρους αναζήτησης. Η υπηρεσία Google Ads μας βοηθά να στοχεύσουμε στη δημιουργία αποτελεσματικών διαφημίσεων, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση της επένδυσης σας.

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Σύνδεση και αλληλεπίδραση της ιστοσελίδας με τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, Google MyBusiness, Youtube κ.α.). Η σύνδεση αυτή, θα βοηθήσει ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα προς την ιστοσελίδα σας και να έρθετε σε επαφή με επισκέπτες και πιθανούς πελάτες. Οι μηχανές αναζήτησης μετράνε αυτά τα στοιχεία, με αποτέλεσμα την καλύτερη κατάταξή της.