Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, είναι η εικόνα της στο κόσμο του διαδικτύου, όπου βρίσκονται και οι υποψήφιοι πελάτες σας. Ασχέτως με την δραστηριότητα της επιχείρησής σας, μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα, θα προσελκύσει πελάτες κάνοντάς σας πιο ανταγωνιστικούς!
Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια επένδυση, που θα σας βοηθήσει να απευθυνθείτε στην ψηφιακή αγορά και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες του διαδικτύου. Αυτή η επένδυση θα σας επιφέρει κέρδος πολλαπλάσιο του κόστους της, αφού θα απευθύνεται και σε κόσμο, που υπό άλλες συνθήκες δε θα γινόταν ποτέ πελάτης σας.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Δυναμική ιστοσελίδα είναι η ιστοσελίδα που παρέχει διαχειριστικό σύστημα (CMS), όπου μπορούμε να αλλάζουμε το περιεχόμενο και στοιχεία της εμφάνισή της, εύκολα και γρήγορα. Το διαχειριστικό σύστημα αυτό, είναι στην ελληνική γλώσσα και είναι εξαιρετικά εύκολο ακόμα και για αρχάριους χρήστες υπολογιστών. Αλλάζοντας και ανανεώνοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επηρεάσετε τις μηχανές αναζήτησης, για την καταταξή σας σε αυτές.

Διαδικασία Κατασκευής Ιστοσελίδας

01

Συνάντηση και συζήτηση με τον πελάτη

02

Προγραμματισμός και ανάλυση

03

Σχεδιασμός και επιλογή εμφάνισης

04

Ανάπτυξη και υλοποίηση

05

Δοκιμή και εκκίνηση

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Η CodeLab με πολυετή εμπειρία ειδίκευσης στο χώρο, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, φιλοξενία, προώθηση, αναβάθμιση, βελτιστοποίηση, διαχείριση και τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων. Οι πελάτες μας δεν έχουν καμία υποχρέωση, καθώς τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες πανελλαδικώς και δεν αναφερόμαστε μόνο σε υποψήφιους πελάτες στην περιοχή της Καλαμάτας, όπου είναι η έδρα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email και θα συνεργαστούμε μαζί σας όπως θα κάνατε με μία παρόμοια εταιρία στην περιοχή σας.