Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Στην CodeLab προσφέρουμε την απόλυτη ποιότητα στη φιλοξενία ιστοσελίδων, χωρίς την απαίτηση ενεργειών απο την πλευρά του πελάτη. Πιο αναλυτικά, η CodeLab είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των email λογαριασμών σας, τα αντίγραφα ασφαλείας και γενικότερα τον πλήρη έλεγχο του πακέτου φιλοξενίας σας.
Στόχος μας είναι η άριστη, συνεχής και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε οικονομικά πακέτα φιλοξενίας. Εγγυόμαστε οτι η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας θα είναι παραπάνω απο επαρκής, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Μεταφορά Πακέτου Φιλοξενίας Ιστοσελίδας

Έχετε ήδη ιστοσελίδα; Πληρώνετε ήδη κάποιο πακέτο φιλοξενίας και πλέον δε σας καλύπτει ή έχετε προβλήματα; Θα μεταφέρουμε εμείς τα αρχεία, την βάση δεδομένων και τις ρυθμίσεις της ιστοσελίδας σας, στην εταιρεία μας! Καλέστε μας στο τηλέφωνο και θα προγραμματίσουμε εμείς την μεταφορά κάποια συγκεκριμένη ώρα, έτσι ώστε να μην είναι εκτός λειτουργίας για πολλές ώρες η ιστοσελίδα σας.

Αντίγραφα Ασφαλείας

Προσέχουμε πολύ τα δεδομένα των πελατών μας, γι'αυτό και παίρνουμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, με ιστορικό ενός μηνός. Σε περίπτωση προβλήματος, μπορούμε να επαναφέρουμε αρχεία και βάσεις δεδομένων που αποθηκεύτηκαν στα αντίγραφα ασφαλείας, εντός του τελευταίου μήνα.